Autor: Indrek Neivelt • 31. juuli 2019

Indrek Neivelt: eurooplased peaksid tarbimist vähendama

Ühelt poolt kütame muudkui majanduskasvu ootusi üles ja teiselt poolt räägime, et oleks vaja vähem saastada. Katsuks kuidagi lihtsamalt: tarbiks vähem, kulutaks sellega vähem toorainet ja saastaks vähem, avaldas Indrek Neivelt arvamust Vikerraadio päevakommentaaris.
Indrek Neivelt.
Autor: Eiko Kink

Euroopa Parlamendi valimised on toimunud ja värskelt valitud parlament valis juba ka uue Euroopa Komisjoni presidendi. Mulle tundub, et presidendiks sai igati väärikas ja tubli inimene. Paljudele kommentaatoritele ei meeldinud valimise protsess, aga sellised need mängureeglid on. Kahjuks räägiti avalikkuses vähem uue presidendi programmist ehk visioonist. Sellest, missugune võiks ja peaks Euroopa tulevikus olema.

Loe pikemalt ERRist.

Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616