Indrek Neivelt: eurooplased peaksid tarbimist vähendama

Ühelt poolt kütame muudkui majanduskasvu ootusi üles ja teiselt poolt räägime, et oleks vaja vähem saastada. Katsuks kuidagi lihtsamalt: tarbiks vähem, kulutaks sellega vähem toorainet ja saastaks vähem, avaldas Indrek Neivelt arvamust Vikerraadio päevakommentaaris.

Indrek Neivelt.  Foto: Eiko Kink

Euroopa Parlamendi valimised on toimunud ja värskelt valitud parlament valis juba ka uue Euroopa Komisjoni presidendi. Mulle tundub, et presidendiks sai igati väärikas ja tubli inimene. Paljudele kommentaatoritele ei meeldinud valimise protsess, aga sellised need mängureeglid on. Kahjuks räägiti avalikkuses vähem uue presidendi programmist ehk visioonist. Sellest, missugune võiks ja peaks Euroopa tulevikus olema.

Loe pikemalt ERRist.

Jaga lugu:
METSAMAJANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad metsamajanduse uudised igal nädalal enda postkasti TASUTA!

Metsamajandus.ee toetajad:

Meelika Sander-Sõrmus
Meelika Sander-Sõrmusmetsamajandusuudised.ee juhtTel: 555 33 789
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150