Kuidas David Beckham ja teised staarid Eesti sauna müüa aitavad?

Iglusaunade tootja Iglucraft juht Priit Kallas.  Foto: ELMO RIIG, Postimees/Scanpix

Äripäeva raadio saates "Ideest kasumini" on sel korral külas jalgpallikuulsusele David Beckhamile sauna müünud tootja Iglucraft juht Priit Kallas. Saates tuleb juttu sellest, miks ja kuidas jalgpallistaar Eesti toodet reklaamis ning kas sellele järgnes tellimuste laviin.

Samuti tuleb juttu sellest, mida tõi Eestis toodetud sauna jõudmine maailma meediasse tootjale kaasa, millisesse uude valdkonda iglusaunade tootjad laienevad, kuidas välismaal konkurentsitihedal turul konkurentidest kordades kallima tootega läbi lüüa ning miks on bränd eluliselt tähtis.

Saatejuht on Rivo Sarapik.

Kuula saadet siit:

Jaga lugu:
METSAMAJANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad metsamajanduse uudised igal nädalal enda postkasti TASUTA!

Metsamajandusuudised.ee toetajad:

Meelika Sander-Sõrmus
Meelika Sander-Sõrmusmetsamajandusuudised.ee juhtTel: 555 33 789
Ana Madismäe
Ana MadismäeReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150