Autor: Marge Ugezene • 9. november 2020

Kirjanen: pidevalt pean selgitama, et ma ei ole kaamel

Graanul Investi juht
Autor: Andras Kralla

Puidutööstur Raul Kirjanen on tüdinenud aega raiskavast seletamisest, et puidutööstus ei hävita loodust.

„Lahmiv teemakäsitlus tekitab palju lisatööd ehk seletamist, et sa ei ole kaamel. Pidevalt jälle ühes riigis, siis teises riigis, Euroopa Liidu tasandil käivad need diskussioonid. Ma pigem arendaks ettevõtet, kui tegeleks selliste küsimustega,“ rääkis Kirjanen ja meenutas eelmisel nädalal olnud teravat olukorda roheorganisatsioonidega. „Valetamine ja tõe moonutamine ei ole moodus, kuidas luua õhkkonda, kus jõuda kokkuleppele.“

Milles läks Kirjanenil rohelistega teravaks, kuula saatest "Kuum tool". Peale selle andis Kirjanen juhtimissoovituse peaminister Jüri Ratasele, arvas, mis saaks, kui Eestis eriolukord välja kuulutataks, ja ütles, miks ta pole veel Graanul Investi maha müünud.

Kuula saadet "Kuum tool" SIIT.

Raul Kirjanen on pelletitootja Graanul Invest juhatuse esimees ja suuromanik ning värskelt Eesti Metsa- ja Puidutööstuse liidu juht. Viimases Rikaste TOPis oli ta 4. kohal 357,1 miljoni euroga.

Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Kristel ReidlaReklaamimüügi projektijuhtTel: 533 26 974