Autor: Lauri Leet • 23. veebruar 2021

Puitmajatootja näeb koroonas ka kasu

Ettevõtte Happy Home elementmajade karp pannakse kokku 2-3 päevaga.
Autor: Liis Treimann
Eramaja ehituse saates on teemaks elementmajad. Uurime, kuidas toimub Happy Home'i majade tootmine ning krundile paigaldamine, kui suures osas valmib hoone krundil ja kui palju toodetakse eelnevalt tehases. Lisaks räägime majade helipidavusest ja stabiilsusest.

Saates selgub ka, et inimesed, kes olid varem mõelnud eramu soetamise peale, hakkasid koroona-ajal oma unistusi täide viima ning see suurendas saate külalise, Happy Home'i müügijuhi ja omaniku Liisa Reesalu sõnul nõudlust.

Saadet juhib Lauri Leet.

Kuula saadet siit:

Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616