Autor: Metsamajandusuudised.ee • 15. jaanuar 2019

Q-haus osaleb Saksamaa suurimal ehitusmessil

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) viis kuus Eesti ettevõtet rahvusvahelisele ehitusmessile BAU 2019, mis toimub 14.-19. jaanuaril Saksamaal Münchenis. Eesti ühisstendil osalevad: Q-haus OÜ, VECTA Design OÜ, Skano Fibreboard OÜ, Plastrex Europe OÜ, Pelltech OÜ ja Viko House OÜ.
Ühisstend
Autor: Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus

Puust elementmajade tootja Q-hausi müügidirektor Airon Voolaidi rõhutas, et BAU messil osalemine on väga oluline, sest Q-hausi tänavune prioriteet number üks on laieneda Saksamaa turule. „Lähtudes meie eelnevatest kogemustest, peame messieelset ettevalmistust äärmiselt oluliseks. Selleks, et messil edukas olla tegime eelnevalt sihtturule reklaamikampaania. Tänu sellele kogusime hulgaliselt kontakte, kellega leppisime juba enne messi kokku ka konkreetsed kohtumised,“ rääkis Voolaid ja lisas, et eesmärk on leida vähemalt kolm klienti, kes aasta jooksul lepinguteks realiseeruks.

TASUB TEADA

BAU on üks maailma juhtivamaid ehitusmesse, mis hõlmab nii arhitektuuri, ehitustehnoloogiaid kui ka materjale ja süsteeme. Eelmisel korral käis messil üle 250 000 külastaja.

Eesti ühisstendide korraldamist rahastab Euroopa Regionaalarengu Fond.

Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616