Autor: Metsamajandusuudised.ee • 5. aprill 2019

Puidutööstus on esindatud messil Eesti Ehitab

Messil Eesti Ehitab on väljas ka meie puidutööstus ja puitmajatootjad. Metsamajndusuudised.ee käis messil ja vaatas, mida nad seal pakuvad.
Puumarketi väljapanekul messil Eesti Ehitab olid esindatud Eesti puidutööstuse tooted.
Autor: Evelin Süld

Puumarketi alla on koondunud messil mitmed puiduettevõtted, et näidata enda toodetud puitmaterjali. Näha saab Arcwoodi liimkihtpuitu, liimpuittalasid, sise- ja välisvoodrilaudu, terassimaterjali, Woodmoodi innovaatilisi puitmaterjale jpm.

Raitwoodi puiduterminalis saab tutvuda sobiva puitmaterjaliga konstruktsioonidest kuni viimistluseni. Kõrgema lisandväärtusega okaspuu höövelmaterjali pakub messil Lõuna-Eestis asuv höövlitööstus Puidukoda.

TASUB TEADA:

Eesti suurim ehitusmess Eesti Ehitab 2019, kus esindatud ligi 270 ehitamisega või ehitusmaterjalidega seotud ettevõtte, toimub Eesti Näituste messikeskuses 3.-6. aprillini.

Kohal on Euroopa üks suurimaid puitmaja tootjaid Lasita Maja, kelle valikus on aiamaju, suvemaju, saunasid, laste mängumaju jpm. Esindatud on Timbeco Woodhouse, kelle tehtud Helsingi raamatukogu fassaadi- ja katuseelementide projekt tunnustati Aasta Tehasemaja 2019 üldvõitjaks.

Eesti puidutööstus ja puitmajaehitajad messil Eesti Ehitab 2019

Uudset toodet ehitusele pakub EstHus, kes toodab ainulaadset liimaine- ja keemiavaba ristkiht-puitpaneele MHM, mis on ökoloogiline, tugev, kiirelt toodetav massiivpuitpaneelide süsteem.

Vastutustundlikku metsamajandamist soosiv ja metsasertifitseerimist korraldav Eesti Metsasertifitseerimise Nõukogu on kohal ja aitab messikülastajatel ära tunda PEFC märgistusega tooteid, mis annavad tarbijale kindluse, et puidu-ja paberitooted ning pakendid on pärit vastutustundlikult majandatud metsadest.

Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616