Autor: Metsamajandusuudised.ee • 5. aprill 2019

RMK seab Matkamessiks lauluväljakule üles põneva matkaraja

Riigimetsa Majandamise Keskus tutvustab laupäeval, 6. aprillil Tallinna Lauluväljakul toimuval Matkamessil erinevaid looduspuhkuse võimalusi riigimetsas ja seab üles kevadhõngulise matkaraja, mida on võimalik kõigil huvilistel läbida.
RMK on 6. aprillil toimuval Matkamessil.
Autor: Matkamess

„Matkahooaeg on kohe algamas. Kõik kes tahavad leida uusi ja põnevaid looduspuhkuse sihtkohti, tulge messilt läbi. Tutvustame kõiki võimalusi, mida RMK puhke- ja kaitsealadel ligi 3000 matkakilomeetril pakub – loodusrajad ja matkatee võrgustik, lõkkeplatsid ja telkimiskohad, metsaonnid ja vaatetornid .“ kutsus RMK külastuskorraldusosakonna juhataja Marge Rammo.

Tänavuse matkamessi peateemaks on lisaks matkamisele seiklused, mille puhul seab RMK läbi laululava kolme korruse üles põneva ülesannete raja. Kokku on võimalik huvilistel läbida seitse tegevuspunkti, kus saab näiteks panna proovile oma teadmised kevadekuulutajate ja ka söödavate ja mürgiste metsataimede tundmises, aga ka valmistada pesulõksuliblikaid ja veeretada aasta linnu öösorri mune ja lõpuks end premeerida ühe tõelise metsamedaliga.

Matkamessi ellukutsujaks ja korraldajaks on Eesti Matkaliit, kelle eesmärgiks on matkamise populariseerimine Eestis, matkajate ning matkakorraldajate kogukonna ühendamine ja matka-alase ohutusteabe jagamine.

Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616