Autor: Metsamajandusuudised.ee • 23. aprill 2019

Maamessi raames toimub hulga metsandusalaseid üritusi

25.-27. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses Maamess, mis pakub muuhulgas sisukat seminariprogrammi nii spetsialistile kui tavakülastajale. Lisaks toimuvad sel ajal Tartus metsanduse suursündmused Erametsapäev ja Metsanduse visoonikonverents.
Maamessist võtab osa 480 ettevõtet ja esindatud on 12 riiki.
Autor: Maamess

„Seminarid on oluline Maamessi osa, kus jagatakse teadmisi ja näpunäiteid olulistel teemadel,“ sõnas Maamessi projektijuht Margus Kikkul, kelle sõnul iseloomustab messi seminariprogrammi mitmekülgsus. Tema sõnul on programm koostatud selliselt, et nendest saaksid osa võtta nii valdkondades tegutsevad spetsialistid kui ka tavakülastajad.

Seminarid toimuvad messikeskuse seminariruumis kui ka ekspositsioonialadel. Teave toimumiskohtade osas on leitav Maamessi veebilehelt ning ametlikust kataloogist, mille saab kohapeal tasuta iga külastaja.

Tartus toimuvad metsandusalased sündmused Maamessi eel ja ajal:

Kolmapäeval, 24. aprillil toimub SA Erametsakeskus ja Eesti Erametsaliidu eestvedamisel teaduskeskuses AHHAA traditsiooniline Erametsapäev ning sellele järgnev kevadine Erametsaliidu volinike koosolek. Dorpati konverentsikeskuses leiab aset Keskkonnaagentuuri korraldatav statistilise metsainventuuri valikuuringu, SMI infohommik, kus eksperdid tutvustavad inventuuri tulemusi, annavad põhjaliku ülevaate metsaressursist ning eksperthinnangu raiemahtudele.

Neljapäeval, 25. aprillil

10.00-17.00 Metsanduse visioonikonverents

11.00-15.00 Võsasaagide võistlus 2019

Algab raievõistluste sari xCUT CUP 2019 etapp Kevadkarikas 2019, mis toimub 25.-27. aprillini.

Laupäeval, 27. aprillil

12.00 ADAPTER esitleb: tund teadlasega. Karjala ehk maarjakase kasvatamine. Praktilised soovitused maarjakase kultuuri rajamisel ja hooldamisel. Lektor: Ivar Sibul, EMÜ metsakasvatuse ja metsaökoloogia õppetooli dotsent. Adapter, B-6

13.00 ADAPTER esitleb: tund teadlasega. Metsakahjustuste diagnoosimine ja tõrje. Lektor: Tiia Drenkhan, EMÜ metsakasvatuse ja metsaökoloogia õppetooli teadur. Adapter, B-6

Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616