Puittoodete hind langes

Ekspordihinnaindeks tõusis 2019. aasta aprillis võrreldes 2018. aasta aprilliga 2%, impordihinnaindeks tõusis vastavalt 1,5%. Samal ajal langes puittoodete hind, teatas statistikaamet.

Langes toormetsa hind.  Foto: Pixabay

Ekspordihinnaindeks tõusis aprillis võrreldes märtsiga 1,3% ja võrreldes 2018. aasta aprilliga 2,0%. Eelmise kuuga võrreldes tõusis keskmisest enam naftatoodete, elektrienergia ning elektroonikatoodete hind, samal ajal langes toormetsa, nahktoodete ja jalatsite ning metallide hind.

Impordihinnaindeks tõusis aprillis võrreldes märtsiga 0,5% ja võrreldes 2018. aasta aprilliga 1,5%. Eelmise kuuga võrreldes tõusis keskmisest enam elektrienergia, naftatoodete ning keemiatoodete hind, samal ajal langes põllumajandussaaduste, puittoodete ning paberi ja pabertoodete hind.

Jaga lugu:
METSAMAJANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad metsamajanduse uudised igal nädalal enda postkasti TASUTA!

Metsamajandus.ee toetajad:

Meelika Sander-Sõrmus
Meelika Sander-Sõrmusmetsamajandusuudised.ee juhtTel: 555 33 789
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150