Autor: Metsamajandusuudised.ee • 22. mai 2019

Puittoodete hind langes

Ekspordihinnaindeks tõusis 2019. aasta aprillis võrreldes 2018. aasta aprilliga 2%, impordihinnaindeks tõusis vastavalt 1,5%. Samal ajal langes puittoodete hind, teatas statistikaamet.
Langes toormetsa hind.
Autor: Pixabay

Ekspordihinnaindeks tõusis aprillis võrreldes märtsiga 1,3% ja võrreldes 2018. aasta aprilliga 2,0%. Eelmise kuuga võrreldes tõusis keskmisest enam naftatoodete, elektrienergia ning elektroonikatoodete hind, samal ajal langes toormetsa, nahktoodete ja jalatsite ning metallide hind.

Impordihinnaindeks tõusis aprillis võrreldes märtsiga 0,5% ja võrreldes 2018. aasta aprilliga 1,5%. Eelmise kuuga võrreldes tõusis keskmisest enam elektrienergia, naftatoodete ning keemiatoodete hind, samal ajal langes põllumajandussaaduste, puittoodete ning paberi ja pabertoodete hind.

Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616