Puitmajatootja Nordic Houses sai vastutustundliku ettevõtte tunnustuse

Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumil tunnustati Eestis tegutsevaid ettevõtteid, kes hoolivad ümbritsevast ning soovivad panustada ühiskonda rohkemaga, kui seadus nõuab. Vastutustundliku ettevõtte kuldmärgise sai puitkarkassmajade tootja Nordic Houses.

Argo Saul  Foto: Veiko Tõkman

Ettevõtte sõnul on nad uhkusega vastutustundlikud kõikides oma protsessides. "See on üldine mõtteviis ja laiemalt vaatamine, mitte ainult kindlad reguleeritud tegevused," saab lugeda Nordic Houses Facebooki postitusest.

Nordic Houses asutaja ja juhi Argo Sauli sõnul ekspordivad nad põhiliselt Norra ja Rootsi turule. "Põhjamaades on vastutustundlik ettevõtlus rohkem arenenud, mis kindlasti tõstab eksportturgudel meie konkurentsivõimet ja usaldusväärsust," kommenteeris ta.

Juba korduvalt kuldmärgise taseme pälvinud Nordic Houses juht Argo Saul räägib lähemalt, miks lähtub Nordic Houses kogu ettevõtte juhtimisstrateegias just vastutustundlikest väärtustest. Intervjuud temaga saab lugeda EAS kodulehel.

Jaga lugu:
METSAMAJANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad metsamajanduse uudised igal nädalal enda postkasti TASUTA!

Metsamajandusuudised.ee toetajad:

Meelika Sander-Sõrmus
Meelika Sander-Sõrmusmetsamajandusuudised.ee juhtTel: 555 33 789
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150