Millist rolli mängib metsandus kliimaprobleemide lahendamisel?

Kliimasoojenemine ja keskkonnaprobleemide süvenemine on viimastel aastatel saanud eriti rohkelt tähelepanu ja seda heal põhjusel. Suur osa teadlastest arvab, et tegemist on väga kriitilise ja tulevikus palju negatiivseid tagajärgi toova globaalse probleemiga.

Äripäeva Raadio Arvamusfestivali teises eeldebatis saab kuulata, mis rolli mängib metsandus kliima muutustel. Külas on TalTechi puidutehnoloogia labori juhataja Jaan Kers ning metsa- ja puidutööstuse liidu tegevjuht Henrik Välja. Saatejuht on Anna Karolin.

Kuula saadet SIIT

Jaga lugu:
METSAMAJANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad metsamajanduse uudised igal nädalal enda postkasti TASUTA!

Metsamajandus.ee toetajad:

Meelika Sander-Sõrmus
Meelika Sander-Sõrmusmetsamajandusuudised.ee juhtTel: 555 33 789
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150