Autorid: Meelika Sander-Sõrmus, Metsamajandusuudised.ee • 18. oktoober 2019

Suur fotogalerii: Tartus kogunesid puidutööstuse tipptegijad

Tartus kogunesid puidutööstuse tipptegijad.
Autor: Ove Maidla
Neljapäeval, 17. oktoobril, kogunes üle saja puidutöösturi ja metsamajandaja Tartus V-SPA konverentsikeskuses, et maha pidada sektoripõhine konverents „Puidutööstuse Äriplaan 2020“. Konverentsi korraldas Äripäeva teemaveeb Metsamajandusuudised.ee.

Konverentsipäeva vedas ajakirjanik Juuli Nemvalts. Laiema majanduspildi ja selle seosed sektoriga tõi kuulajateni SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor. Riigi nägemuse sektori hetkeolukorrast ja soovitused järgnevaks aastaks edastas Keskkonnaministeeriumi asekantsler Marku Lamp. Eesti Erametsaliidu tegevjuht Andres Talijärv rääkis millised on erametsaomanike ootused uuele majandusaastale. Tooraineturul toimuva tõi kuulajateni riigikogu liige, Tark Mets OÜ metsandusekspert Heiki Hepner. Kogukonna kaasamise vajalikkusest ja valukohtadest puidutööstuste rajamisel rääkis advokaadibüroo EnvirLaw OÜ partner, vandeadvokaat Mirjam Vili. Ettevõtjate plokis said sõna HD Forest AS juhatuse liige Toomas Kams, Metsä Wood Eesti AS juhatuse liige Kaarel Tali ja Nordic Houses KT OÜ juhatuse liige Argo Saul.

Tartus kogunesid puidutööstuse tipptegijad. Fotod: Ove Maidla

Konverentsi hommikul tunnustati ka parimaid sektori ettevõtjaid. Neile andis auhinnad üle KPMG Baltics OÜ juhatuse esimees Andris Jegers.

LOE LISAKS:

Puidutööstuse TOPi võitja: edu tõi pikaaegne töö klientidega

Puidutööstuse TOP: teise koha saavutas Module Tech

Puidutööstuse TOP: aknatootja Fenestra jaoks oli rekordaasta

Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616