Autorid: Meelika Sander-Sõrmus, Metsamajandusuudised.ee • 6. november 2019

Soome mainekaim ettevõte on metsatehnikatootja

Metsatehnikatootja Ponsse pälvis juba teist aastat järjest Soome ettevõtete mainekuse edetabelis esimese koha, kogudes ainukesena ettevõtetest suurepärase maksimum skoori.
Esikolmik.
Autor: T-Media

Teist aastat järjest on Ponsse Soome mainekaim ettevõte. Selle aasta uuringus oli Ponsse ainus ettevõte, kes sai suurepärase koondhinde. Ponssele järgnesid lifti- ja eskalaatoritootja Kone ning mängude arendaja Supercell.

T-Media iga-aastane maine- ja usaldusuuring selgitab välja ettevõtete maine, hinnates järgmisi mõõdikuid: vastutus, juhtimine, finantstulemused, innovatsioon, dialoog, tooted ja teenused ning tööandja maine.

Küsitlus toimus 2019. aasta juunis ja juulis eesmärgiga uurida Soomes tegutsevate ettevõtete mainet elanikkonna seas. Küsitlusele vastas kokku 9577 soomlast, kes andsid ettevõtetele kokku 20 034 hinnangut. Uuringu sihtrühmaks olid 15–65-aastased inimesed üle kogu Soome, välja arvatud Ahvenamaalt.

Ponsse juhatuse esimees Juha Vidgrén.
Autor: T-Media

„Tänan kõiki Ponsse töötajaid selle tunnustuse eest! Just nemad on need, kes hoiavad meie klientide masinaid töös. Nemad on need, kes töötavad selle nimel, et projekteerida ja valmistada masinaid mis sobivad nõudlikkesse oludesse nii kodu- kui välisturgudel. On tõesti imeline tunne, et see tunnustus anti metsamasinatööstusele,“ ütles Ponsse juhatuse esimees Juha Vidgrén.

Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616