Autor: Metsamajandusuudised.ee • 7. november 2019

Moodulmajade tootja Timo Houses kuulutas välja pankroti

Moodulmajade tootja Timo Houses OÜ kuulutas 6. novembril 2019 välja ettevõtte pankroti, kuna ei jõudnud võlausaldajatega saneerimise osas kokkuleppele.
Saneerijatege kokkuleppele mittejõudnud Kogeri Timo Houses pankrotipesas jäid kahe kuu palgast ilma selle töötajad.
Autor: Veiko Tõkman

„Olime lootusrikkad saneerimisprotsessi õnnestumise osas ja tegime kõik endast oleneva, kuid kahetsusväärselt peame täna teatama ettevõte pankrotti minekust. Oleme tänulikud oma klientidele ja töötajatele, kellega koos oleme loonud kõrgetele kvaliteedistandarditele vastavaid moodulmaju Skandinaavias. Mul on väga kahju, et me ei suutnud oma töötajaid kaitsta ettevõtet tabanud turbulentsi eest. Väga kahju on kaotada suure potentsiaaliga ja kõrgelt kvalifitseeritud meeskonnaga ettevõtet,“ ütles Timo Houses OÜ juhatuse esimees Andres Koger.

Timo Houses OÜ üks peamisi eksporditurge oli Rootsi, ent viimase majanduspoliitiline otsus külmutada elamumajanduse toetuspaketid ning samuti valuutakursi ebasoodne mõju avaldas ettevõtte tegevusele pöördumatut negatiivset mõju.

Timo Houses OÜ koondas 56 inimest. Septembri alguses esitas ettevõte saneerimisavalduse, mida ei rahuldatud.

Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616