Autor: Metsamajandusuudised.ee • 17. jaanuar 2020

Ebaseadusliku metsaraie eest tuleb maksta üle 28 000 euro

Kohus kinnitas neljapäeval kokkuleppe ja mõistis ebaseaduslikus metsaraies süüdi endise Sikassaare Metsad OÜ juhatuse liikme Elvis Kavaku ning mõistis talt keskkonnale tekitatud kahju eest välja üle 28 000 euro.
Ebaseadusliku metsaraie eest tuleb maksta üle 28 000 euro.
Autor: Äripäev AS

Kohus kinnitas neljapäeval kokkuleppe ja mõistis ebaseaduslikus metsaraies süüdi endise Sikassaare Metsad OÜ juhatuse liikme Elvis Kavaku ning mõistis talt keskkonnale tekitatud kahju eest välja üle 28 000 euro.

Maakonnaleht Meie Maa kirjutab, et süüdistus hõlmab aastaid 2014–2015, kui Kavak tegutses metsa raiumisega tegelevas ettevõttes Sikassaare Metsad OÜ ning tema ülesanne oli organiseerida kõike seda, mis toimus vahetult raietöödel.

Süüdistuse järgi on Kavaku korraldusel 2014. aasta detsembris Kihelkonna kandis Allika-Mati ning 2015. aasta veebruaris Mustjala kandis Nurmemetsa kinnistul raiutud puid lubatust rohkem, kui metsateatis ette nägi.

Loe täismahus artiklit ajalehest Meie Maa.

Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616