Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 5. juuni 2020

Maailma moodsaim saeveski sai endale naisjuhi

Metsä Gruppi kuuluv Metsä Fibre on teinud otsuse ehitada Soome, Raumale, maailma moodsaim saeveski. Täna selgus, et uut saeveskit asub juhtima Liisa-Maija Perävainio.

Rauma saeveskit asub juhtima Liisa-Maija Perävainio.
Autor: Metsä Fibre

Rauma saeveski juhiks on määratud 8. juunist 2020 Liisa-Maija Perävainio. Perävainio on Metsä Groupis töötanud alates 2003. aastast ja vastutab praegu Rauma saeveski projekti personaliküsimuste eest. Enne seda on ta töötanud kontsernis erinevatel puiduhangete juhtimise ja arenduse ametikohtadel.

Perävainio annab Rauma saeveski ehitusprojekti käigus aru projektijuhile Harri Haapaniemile. Ehitusprojekti käigus vastutab Perävainio personali värbamise, koolituse ja ohutuse eest. Kui saeveski 2022. aastal valmib, vastutab ta saeveski kui terviku töö eest.

Loe lisaks
Raumale kerkib maailma moodsaim saeveski

Metsä Fibre Rauma saeveski ehitamine algas mais 2020. Ehitatav saeveski on tehnoloogia ja efektiivsuse osas maailmas pioneer. Investeeringu väärtus on umbes 200 miljonit eurot ja uue üksuse aastane toodang on umbes 750 000 kuupmeetrit puitu. Saeveskis töötab Soomes otseselt umbes 100 inimest.

Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Kristel ReidlaReklaamimüügi projektijuhtTel: 533 26 974