Autor: Äripäev • 22. juuni 2020

10 miljonit eurot kasumit teeninud Kaamos otsib rahale töökohta

Kaamos Groupi asutaja ja omanik Kaido Jõeleht.
Autor: Raul Mee
Metsanduses ja kinnisvaras jõudsalt tegutsev Kaamos Group teenis eelmisel aastal 68 miljoni eurose müügitulu juures ligikaudu 10 miljonit eurot kasumit. Käesoleval aastal plaanib ettevõte jätkata uute investeeringutega ja uute osaluste omandamisega.

Kuigi kontserni kasum jäi aasta varasemaga võrreldes vähesel määral tagasihoidlikumaks, oli grupi juhtkonnal siiski põhjust tunda head meelt suures pildis, selgub Infopanka jõudnud värskest majandusaasta aruandest.

Suure osa kontserni tulemustest teevad Kaamos Kinnisvara ja Kaamos Timber. Kinnisvara poolt vaadates nimetas kontsern oma eelmise aasta tegemisi edukaks, sest pea täieõiguslikult suudeti ellu viia püstitatud eesmärgid.

"Rahavoogu tootvates kinnisvaraobjektides opereerisid kasumlikult kõik tütarettevõtetele kuuluvad hooned. 2020. aasta eesmärk on hoida endiselt pindade vakantsusaste võimalikult madalal ja arendada terviklikku klientide hoidmise strateegiat," kirjutas kontsern tegevusaruandes Kaamos Kinnisvara kohta.

Samuti tahab ettevõte laiendada tegevust väljaspool Eestit, jätkates välisturgude kaardistamisega.

Jätkab aktiivselt Valgevenes

Kontserni kuuluv Kaamos Timber aga tegutseb Valgevenes asuvate tütarfirmade kaudu saematerjali tootmise ja toodangu müümisega.

Loe täismahus artiklit Äripäeva veebist.

Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616