Autor: Metsamajandusuudised.ee • 26. juuni 2020

PONSSE Manager 1.7: uus versioon parandab masinaahela aruandlust

Süsteemi muude tippfunktsioonide kõrval pakub PONSSE Manager 1.7 väljaveotraktori aruandlust, mida kliendid on väga oodanud. PONSSE Manageri uus funktsioon kuvab tööalade edenemist eraldi graafikuna, näidates harvesteri toodangu ja väljaveotraktori toodangu suhet vastava tööala eeldatavasse kogumahtu.
PONSSE Bear.
Autor: PONSSE

Prinditav koormasertifikaat. PONSSE Manageri koormasertifikaat kuvab tööala identimise andmeid ja kohalikku transporti ladustamiskoha järgi, mõlemaid nii kogusummana kui ka juhipõhiste näitajatena. Prinditav koormasertifikaat sisaldab ka iga koorma mahtu, tarnitud sortimenti ja läbitud vahemaad.

„Väljaveotraktori tootmismahtu uuendatakse PONSSE Manageri aruandes juhul, kui masin on varustatud ühilduva PONSSE Load Optimizeri laadurikaaluga või Opti 4G juhi koorma üksikasjade funktsiooniga, mis võimaldab juhil sisestada oma teekonna tarned Opti 4G süsteemi. Need võimalused tõstavad masinaahela aruandluse täiesti uuele tasemele ja annavad kogutoodangust parema ülevaate,“ ütleb PONSSE infosüsteemide ja digitaliseerimise tooterühma juht Juho Leskinen.

Maades, kus teenus Parts Online on saadaval, pääseb PONSSE Manageri peamenüüst ligi varuosade tellimise süsteemile PONSSE Parts Online.

Autor: Meelika Sander-Sõrmus

PONSSE Manager on pidevalt arenev andmehaldussüsteem

Metsatehnikat kasutav ettevõtja vajab usaldusväärset partnerit, kes pakuks töös tuge, arendades teenuseid, mis kliendi äri tõeliselt edendavad. PONSSE Manager on tänapäevane metsamasinate seire ja andmeedastuse süsteem, mille abil saab metsatehnikat kasutav ettevõtja vaadata muu hulgas oma masinate asukohta, tootlikkuse näitajaid ning kütusekulu. Tänu reaalajas toimuvale välitööde jälgimisele saab ettevõtja PONSSE Manageriga suurendada oma äri tõhusust ja tootlikkust.

Manager võimaldab ettevõtjal jälgida raielankidel toimuva töö edenemist, kavandada ja juhtida masinate transporti, vaadata masina tootmismahtu sortimendi alusel ning printida välja mõõtmissertifikaate. Peale selle teavitab Manager ettevõtjat masina hooldusvajadusest ja kuvab kõiki märkusi, mille juht hooldusega seoses on teinud.

PONSSE metsatehnikat müüb Konekesko Eesti AS.

Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616