Autor: Metsamajandusuudised.ee • 3. september 2020

Vabariigi president külastas Järva valla ettevõtteid

Eesti Vabariigi President Kersti Kaljulaid viibis kolmepäevasel visiidil Järvamaal, kus kohtus kohaliku elu eestvedajatega. 2. septembril külastas president Järva valla kahte ettevõtet, milleks olid Natural puiduettevõte Koerus ja Latter NT Amblas.
Puiduettevõte Natural tegeleb põhjamaisest okaspuidust saematerjali väärindamisega.
Autor: Kersti Kaljulaidi FB album

AS Naturali esindajad Ott Sarv ja Raido Rubli andsid ülevaate puidutööstuse tegemistest Koerus ja ka mujal maailmas. Selgus, et AS Naturali suurim partner asub Austraalias.

Naturali juhatus kinnitab üksmeelselt, et neile on väga oluline kliendikeskne lähenemine ning see tagab ka tugeva ettevõtte. Vaadates tagasi märtsile, kinnitab ettevõte, et viirus mõjus ka neile kaheks nädalaks, kuid seejärel tõusis tootmine kõrgemale, kui seda oli vahetult enne viiruse suurejoonelist levikut.

Ott Sarv ja Raido Rubli andsid ülevaate puidutööstuse tegemistest.
Autor: Kersti Kaljulaidi FB album

"Oluline on maaelu edendamine ja oleme seda koostöös ettevõtjatega teinud. Järva vallas on palju tublisid ettevõtjaid, kes pakuvad tööd kohalikele elanikele. Tööandjad pidevalt täiendavad ja arendavad enda töötajaid koolituste näol ja motiveerivad tunnustusega. Järva vald on koostööd teinud paljude ettevõtetega ja toetanud ettevõtjate tegevusi. Kavatseme ka edaspidi selliselt koostööd teha, et ettevõtjad saaksid areneda ja arendada," ütles Järva vallavanem Rait Pihelgas.

Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616