Autor: Metsamajandusuudised.ee • 12. november 2020

Lääne-Eesti aasta turismiarendaja on loodusturismiettevõtja

Soomaal viiel aastaajal loodusmatku korraldavat ettevõtjat Aivar Ruukelit tunnustati täna, 12. novembril, Pärnus toimunud rahvusvahelisel teenusedisaini konverentsil PlayDay Lääne-Eesti aasta turismiarendaja tiitliga.
Aivar Ruukel tituleeriti Lääne-Eesti parimaks turismiarendajaks.
Autor: MTÜ Lääne-Eesti Turism

Lääne-Eesti parimaks turismiarendajaks tituleeriti tänavu pikaajaline Soomaa turismindust arendav ettevõtja Aivar Ruukel.

„Tänu Aivarile on Soomaa piirkond jõudnud mitte ainult Eesti vaid kogu maailma kaardile. Ta on loodusmees, kes suudab alati üllatada ning kes on alati valmis nii Pärnumaa kui kogu Eestimaa loodusteemadel kaasa rääkima ja piirkonda esindama,’’ ütles Lääne-Eesti turismi tegevjuht Elisabet Mast.

Lääne-Eesti parima turismiarendaja nominente oli kokku 10. Nende seas olid veel Hiiumaa Turismiliit, Sander Kopli ja MaineGrupp OÜ, Haapsalu Kultuurikeskus, TS Laevad, NaviCup mobiilirakendus, Saaremaa Muuseum ja Liiva ettevõtlusala rajamine ja keskväljaku uuendamine.

Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616