Autor: Metsamajandusuudised.ee • 12. november 2020

LandCrediti videokonkursi tulemusena valmis kaks metsandust tutvustavat videot

Luua Metsanduskool ja LandCredit kuulutasid septembris välja videokonkursi "Metsatarkus metsast välja". Konkursile laekus kaks tööd - "Kuuse eluring" ning "Metsakasvatus".
Video "Metsakasvatus" autorid
Autor: Luua Metsanduskool

Konkursi komisjoni hinnangul oli tööde võrdlemine keerukas, kuid kokkuvõttes napsas napilt esikoha metsakasvatuse sessiooniõppes õppiva Andres Kiisi saadetud video "Kuuse eluring". Teise koha saavutas video "Metsakasvatus", mille autoriteks olid metsuri 2. kursuse õpilased, eesotsas panustasid video valmimisse Agnes Hobolainen, Kertu Evert, Robin Põld, Mihkel Märtin ja Markus Oder. Suur tänu ja kiitus eestvedamise eest kuulub ka õpetaja Lauri Toimile, kes noori innustas, juhendas ning neile võimalikku tehnikat tutvustas.

Direktor Haana Zuba-Reinsalu tunnustas videokonkursil osalejaid Luua Metsanduskooli meenetega, konkursi ellukutsunud LandCredit tunnustab esimese koha saanud videot 350 euroga ning teise koha videot 300 euroga.

Vaata videosid:

Kuuse eluring

Metsakasvatus

Täpsemalt saab videokonkursi reeglitega tutvuda SIIN.

Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616