Autor: Marge Väikenurm • 14. detsember 2020
Ainult tellijatele

Estonian Cell kukkus tugevasse kahjumisse

„Tööstuseni jõudis mõju viiteajaga,“ nentis Estonian Celli juht Siiri Lahe.
Autor: Andras Kralla

Haavapuitmassitootja Estonian Cell kukkus koroonakriisi ajal pärast viimastel aastatel kasumis püsimist tugevasse kahjumisse. Firma tahab nüüd, et riik tuleks juba uuel aastal välja taastuvenergia tasu maksulaega.

„Selleks, et mitte tehast seisma panna, oleme vastu võtnud otsuse sel aastal müüa mõningase kahjumiga. Ellu jääb madalaima hinnaga toote pakkuja,“ sõnas Estonian Celli juhatuse liige Siiri Lahe ja lisas, et firma on otsinud samuti uusi turge, kuhu liikuda, müües toodangut näiteks Hiinasse.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150