Autor: Metsamajandusuudised.ee • 30. detsember 2020

Goiási osariigi tööstuste föderatsioon alustab partnerlust Timbeteriga

Timbeter sõlmis kokkuleppe FIEG-iga, eesmärgiga moderniseerida puidu mõõtmisprotsessi Goiási osariigis Brasiilias.
Koostöölepingu eesmärgiks on edendada kohalike ettevõtetete seas tehisintellektil põhinevat puidumõõtmistehnoloogiat.
Autor: Pixabay

Goiási osariigi tööstuste föderatsioon (FIEG) alustab partnerlust Timbeteriga, suurendamaks tarneahela läbipaistvust ja efektiivsusest metsanduse-, toidu-, metalli-, ja teistes sektorites Goiási osariigis, Brasiilias.

Koostöölepingu eesmärgiks on edendada kohalike ettevõtetete seas tehisintellektil põhinevat puidumõõtmistehnoloogiat ja digitaalset andmehalduskeskkonda. Koostöö eesmärgiks on suurem läbipaistvus, efektiivsus ning töötajate turvalisus Goiási osariigi ettevõtetele.

Selle leppe kohaselt on Timbeteri lahendused saadaval FIEG-i liikmetele kogu tootmisahelas, mis kasutab puitu energiaallikana. Antud ettevõtmisega loodab FIEG pandeemia ajal Timbeteri abiga anda ettevõtetele võimaluse jätkata tööd efektiivsemalt ning võimaldab tegutseda distantsilt.

Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616