Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 25. jaanuar 2021
Ainult tellijatele

Sektori ministrikandidaadid paigas

26. jaanuari hommikul päikesetõusul kell 8.44 nimetab president Kersti Kaljulaid Kadriorus ametisse Kaja Kallase valitsuse. Eile andsid valitsusparteid teada oma ministrikandidaadid. Põllu- ja metsasektorile on olulisemad ministrid loomulikult maaeluminister ja keskkonnaminister.

Maaeluministriks saab taaskord Urmas Kruuse.
Autor: erakogu

“Püüdsin ministreid valides saavutada tasakaalu erinevate kriteeriumite alusel. Sooline tasakaal on mulle oluline, sest meie ridades on palju väga tublisid naisi. Ka kogemuslik tasakaal on oluline ehk et valitsuses oleks nii varasema kogemusega kui värskeid liikmeid,” rõhutas Kallas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150