Autor: Metsamajandusuudised.ee • 4. veebruar 2021
Ainult tellijatele

Raul Kirjanen sportlaste toetamisest ei loobu

Kui mitmed ettevõtjad kaaluvad sarnaselt Toomas Annusele spordi toetamise lõpetamist, siis Graanul Investi suuromanik Raul Kirjanen kavatseb sportlasi ja eriti noorsportlasi edasi toetada. Ta lisab, et oluline on teha lepingud mitte sportlaste, vaid alaliitudega ja panna neisse sisse puhta spordi klausel.

Raul Kirjanen sportlaste toetamisest ei loobu.
Autor: Äripäev AS

Kirjanen ja Graanul Invest toetavad noori jalgrattureid, aga ka suusaliitu ja võrkpalli. Kirjanen rääkis "Vikerhommikus", et ettevõte toetab just alaliite, et oleks olemas keha, kellele saab esitada vajadusel nõudeid ja vaielda kui vaja.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150