Autor: Metsamajandusuudised.ee • 15. veebruar 2021
Ainult tellijatele

Tallinn muutis raieloa andmise korda

Tallinna linnavolikogu võttis tänasel istungil vastu uue raie- ja hoolduslõikusloa andmise korra. Uue määrusega täpsustatakse seni kehtinud reegleid, kuid näiteks asendusistutuse regulatsiooni muudetakse oluliselt.

Autor: Pixabay

Uues korras nähakse ette kaks uut raieliiki, milleks on kujundusraie ja kahjustatud puu raie. Uue korra kohaselt on haljastusprojekti olemasolul puu raie lubatud selleks, et kujundada ümber või uuendada kõrghaljastust. Samuti on võimalik kujundusraieks ja kahjustatud puu raieks antud raieloa kõrvaltingimusena rakendada asendusistutuskohustust.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Meelika Sander-Sõrmusmetsamajandusuudised.ee juhtTel: 555 33 789
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150