Autor: Metsamajandusuudised.ee • 25. veebruar 2021
Ainult tellijatele

Ponsse toob turule harvesteriseeria Scorpion uue põlvkonna

Ponsse toob turule põhjalikult uuendatud Scorpioni harvesterid, mis vastavad kõigile tänapäevase metsanduse nõuetele. Uus PONSSE Scorpion tõstab metsalangetuse tootlikkuse ja ergonoomika täiesti uuele tasemele ja seab uue standardi operaatori töökeskkonnale.

Uus PONSSE Scorpion
Autor: PONSSE

Ponsse lipulaev, harvester Scorpion, toodi avalikkuse ette esimest korda aastal 2013. Peagi pärast turule jõudmist sai Scorpionist üleilmne edukas müügihitt ja rahvusvaheline vastutustundliku metsanduse sümbol. Toodetud on juba üle 1200 Scorpioni ja need leiab enam kui 25 riigist üle terve maailma.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150