Autor: Metsamajandusuudised.ee • 4. märts 2021
Ainult tellijatele

Metsaseaduse rikkumiste arv püsib ühtlane

Läinud aastal menetles Keskkonnaamet väärteomenetluse korras 62 metsaseaduse rikkumist, metsandusega seotud kriminaalasju algatati viis. Rikkujatele määrati 43 trahvi kogusummas 18 448 eurot, 15 juhtumiga põhjustati keskkonnale kahju 145 843 eurot.

Autor: Pixabay

Kuna tänavu jaanuaris Keskkonnaamet ja Keskkonnainspektsioon ühinesid, on ka varasemalt Keskkonaainspektsiooni tegevusvaldkond liikunud Keskkonnameti alla. Ühendametkond avaldas nüüd värske ülevaate eelmise aasta tegevusest.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150