Autor: Metsamajandusuudised.ee • 9. märts 2021
Ainult tellijatele

Riigikogu keskkonnakomisjon arutas ettepanekut panna lageraiete keelustamine rahvahääletusele

Erakond Eestimaa Rohelised algatus panna lageraiete keelamise või lubamise küsimus rahvahääletusele oli arutlusel Riigikogu Keskkonnakomisjonis. Keskkonnakomisjon asjas seisukohta ei võtnud, esimene arutelu oli mõeldud info kogumiseks.

Keskkonnakomisjoni istungust võtsid osa rahvahääletuse ettepaneku algatajad ning metsandusteadlased Maaülikoolist ja Tartu Ülikoolist. Spetsialistide roll oli selgitada komisjoni liikmetele kõike lageraietega seonduvat.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150