Autor: Metsamajandusuudised.ee • 10. märts 2021
Ainult tellijatele

Metsarikkad riigid: bioenergia on oluline osa taastuvenergiast ning varustuskindlusest

Eesti koos teiste Euroopa metsarikaste riikidega ärgitab Euroopa Komisjoni muutma taastuvenergia püüdlustele vastukäivat akti, et ka edaspidi võiks kasutada säästva metsamajandamisega saadud biomassi taastuvenergiaallikana.

Autor: Pixabay

„Metsarikastes riikides mängib metsamajandus ja puidutööstus tervikuna suurt rolli. Metsatööstus annab tööd ligikaudu 34 000 inimesele enamasti just maapiirkondades ning metsatööstus panustab SKPsse märkimisväärsed 9,7%. Kui kasutame enda metsa mõistlikult, jätkusuutlikult ning elurikkust hoides, on biomass hea ja säästev taastuvenergiaallikas,“ ütles majandus- ja taristuminister Taavi Aas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150