Autor: Metsamajandusuudised.ee • 24. märts 2021
Ainult tellijatele

Uuring: 92% Eesti elanikest peavad siinsete metsade majandamist vajalikuks

Uuringufirma Norstat küsitlusest selgub, et 92% Eesti elanikest peavad Eesti metsade majandamist oluliseks. Toetus metsade majandamisele on väga kõrge kõikides vanuserühmades, kuid eriti silmatorkav vanemaealiste hulgas, kus küündib 96%-ni.

Autor: Pixabay

„Metsa- ja puidusektor on aidanud koroonapandeemia vältel Eesti majandusel vee peal püsida ning säilitada tuhandeid töökohti Eesti maapiirkondades. Statistikaameti andmetel oli puidutöötlemine üks kolmest töötleva tööstuse tegevusalast, kus toodangu maht möödunud aastal kasvas. Ühtlasi eksporditi Eestist puitu ja puidupõhiseid tooteid mullu 2,3 miljardi euro väärtuses, mis ületas impordimahtu 1,5 miljardi euro võrra. Sellega oli sektor 2020. aastal Eesti suurim väliskaubanduse tasakaalustaja,“ ütles Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidu tegevjuht Henrik Välja.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150