Autor: Metsamajandusuudised.ee • 29. märts 2021
Ainult tellijatele

Hiiumaa sai esimese omavalitusena Eestis energia- ja kliimakava

Hiiumaa vallavolikogu kinnitas esimesena Eestis Hiiumaa energia- ja kliimakava, mille eesmärk on keskkonnasõbralik ja -säästlik käitumine, selle teadvustamine ning roheenergia laialdasem kasutusele võtmine.

Autor: hiiumaa.ee

Hiiumaa energia- ja kliimakava vaatleb strateegilise arengu võimalusi, kuidas saavutada visioonis sõnastatud seisund ja kavas püstitatud eesmärgid, ennekõike süsinikuheite vähendamine. Kuidas vähendada meie tekitatavat jalajälge ja kus omavalitsus saab oma tulevastes valikutes olla eeskujuks ülejäänud hiidlastele.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Meelika Sander-Sõrmusmetsamajandusuudised.ee juhtTel: 555 33 789
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150