Autor: Metsamajandusuudised.ee • 31. märts 2021
Ainult tellijatele

Erametsadesse tellitakse üha enam männi- ja kaseistikuid

Kevadine istutushooaeg läheneb ja erametsades sätitakse ritta viimaseid taimetellimusi ning istutusplaane. Aastaid istutusstatistika tipus trooninud kuuse kõrval kasvab järjepidevalt nõudlus männi- ja kaseistikutele.

Autor: Erametsakeskus

Erametsaomanikul, kellel on aprillis-mais metsauuendustööd plaanis, tasub võtta kiiremas korras ühendust kohaliku metsaühistuga, sest oma taimetellimussooviga viimasele hetkele jäädes ei pruugi olla võimalik seda enam täita. Praegu on saada veel kuusetaimi, männi- ja kasetaimed on käesolevaks kevadeks otsas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Meelika Sander-Sõrmusmetsamajandusuudised.ee juhtTel: 555 33 789
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150