Autor: Metsamajandusuudised.ee • 8. aprill 2021
Ainult tellijatele

Uus metsanduse arengukava võiks jõuda Riigikogu ette tuleval aastal

Esimest korda kokku saanud metsanduse arengukava koostamise uus juhtkogu soovib eelnõuga valmis jõuda aasta lõpuks, seejärel algab selle mõjude hindamine. Riigikogu ette võib arengukava eelnõu jõuda tuleva aasta teisel poolel.

Metsanduse arengukava juhtkogu kõneisik Rein Drenkhan.
Autor: Toomas Kelt

Juhtkogu esimese koosoleku järel edasisi plaane tutvustanud juhtkogu kõneisik, Eesti Maaülikooli metsapatoloogia professor Rein Drenkhan kinnitas, et metsanduse arengukava peab arvestama kõiki seotud valdkondi ja tagama nende tasakaalustatud arengu. Kindlasti kuuluvad nende hulka ka looduskaitselised eesmärgid, mille vähesust on juhtkogule ette heidetud, rõhutas Drenkhan. Eelnõuga soovitakse valmis jõuda aasta lõpuks, seejärel algab selle mõjude hindamine.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Meelika Sander-Sõrmusmetsamajandusuudised.ee juhtTel: 555 33 789
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150