Autor: Metsamajandusuudised.ee • 14. aprill 2021
Ainult tellijatele

Keda kütiti rohkem ja keda vähem?

Keskkonnaagentuur avaldas täna 2020/2021 jahihooaja küttimisandmed. Eelnevate aastatega võrreldes suurenes oluliselt metssea, pruunkaru ja hundi küttimine, märgatavalt vähenes põtrade, kobraste, metskurvitsate ning enamuse hane ja pardi liikide küttimine.

Möödunud jahihooajal said koprad rahulikumalt elada ja ehitada. Neid kütiti vähem.
Autor: Pixabay

„Sarnaselt mitme eelneva jahihooajaga kütiti ka 2020/2021 jahihooajal meie jahiulukiliikidest kõige enam metskitsi, kokku 25 736. Aastataguse metskitsede küttimisrekordiga võrreldes on seda siiski ligi 5300 isendi võrra vähem.“ kommenteeris Keskkonnaagentuuri eluslooduse osakonna juhtivspetsialist Rauno Veeroja.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150