Autor: Metsamajandusuudised.ee • 27. aprill 2021
Ainult tellijatele

Metsanduskontserni UPM majandustulemused on head

Eestiski tegutseva metsandusettevõtte UPM esimese kvartali majandustulemused olid tegevjuhi sõnul head. Nõudlus tselluloosi, saematerjali ja biokütuste järele on kõrge ning tselluloosi hinnad tõusid oodatust kiiremini.

UPM Kymmene Otepää vineeritehas.
Autor: Väinu Rozental

UPMi täna avaldatud esimese kvartali majandustulemused näitasid, et ettevõtte otsused ja arengusuunad on õiged, teatas ettevõte. „Meie tulemused tõusid pandeemiaeelsele tasemele ning ettevõtte kasvuprojektid edenevad vastavalt plaanidele. Üldiselt hea aasta algus,“ kommenteeris ettevõtte tegevjuht Jussi Pesonen.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150