Autor: Metsamajandusuudised.ee • 18. oktoober 2021

Fotod: metsa- ja puidusektor kogunes Tartus

15. oktoobril kogunes üle 130 puidutöösturi ja metsamajandaja Tartus V-SPA konverentsikeskuses, et maha pidada sektoripõhine konverents „Puidutööstuse Äriplaan 2022“.
Konverents Puidutööstuse Äriplaan 2022.
Autor: Raul Mee

Konverentsipäeva vedas metsamajandusuudised.ee toimetaja Toomas Kelt. Päeva alustati traditsiooniliselt Äripäeva Puidutööstuse TOPi esikolmiku väljakuulutamisega. Sel aastal olid esikolmikus Ecobirch AS, Graanul Invest AS ja Thermory AS.

Laiema majanduspildi ja selle seosed sektoriga tõi kuulajateni LHV Panga analüütik Kristo Aab. Euroopa kliimapoliitikast ning selle mõjust meie metsa- ja puidutööstusele andis ülevaate Keskkonnaministeeriumi metsaosakonna juhataja Meelis Seedre. Metsade sertifitseerimisest ja selle kasust puidutööstusele kõneles PEFC Eesti tegevjuht Eve Rebane. Eesti Erametsaliidu tegevjuht Jaanus Aun kõneles erametsaomanike ühistegevusest, aga ka nende ootustest puidutööstustele. Tooraineturul toimuva tõi kuulajateni riigikogu liige, Tark Mets OÜ metsandusekspert Heiki Hepner. Ettevõtjate plokis said sõna VKG arendusdirektor Indrek Aarna, Warmeston OÜ juhataja Mait Kaup ja Almic OÜ arendusjuht Martin Valvur.

15OCT2021 Konverents Puidutööstuse äriplaan 2021 . Foto autor Raul Mee
Autor: Raul Mee

Täname kõiki esinejaid, osalejaid ja ürituse toetajaid sisuka päeva eest!

Järgmine konverents "Puidutööstuse Äriplaan 2023" toimub 14. oktoobril 2022, ikka Tartus.

Konverentsi korraldas Äripäeva teemaveeb Metsamajandusuudised.

Jaga lugu
Metsamajandusuudised.ee toetajad:
Toomas KeltMetsamajandusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616